Este pentru prima dată când am apelat la o agenție de traduceri. Pot spune că băieții nu sunt răi deloc. Lucrează rapid, nu am nicio pretenție la calitatea traducerii. M-au ajutat cu legalizarea documentului și cu apostila. Voi apela la ei și în viitor.
Alexandru
Trebuia să traduc niște documente în spaniolă. Contabilul nostru m-a sfătuit să contactez agenția de traduceri Birouldetraduceri.com. Am transmis documentele, iar în două zile traducerea a fost gata. Partenerii noștri din Spania nu au avut întrebări. Traducerea este excelentă! Vă mulțumim pentru munca depusă!
Elena
Băieți de încredere, lucrează rapid, traduc bine, prețurile sunt normale
Mișa
Ne-au ajutat foarte mult cu instalarea echipamentului! Când echipamentul este nou, iar instrucțiunile sunt în limba engleză, nu se poate fără traducere! Vă mulțumim, am primit traducerea completă a întregii instrucțiuni, cu toate subpunctele și notele din subsol! Echipamentul a fost instalat, iar șeful păstrează încă traducerea în seif!
Serghei
La Birouldetraduceri.com am făcut traducerea documentelor medicale din engleză în română. După cum s-a exprimat medicul nostru curant – el a fost surprins de această traducere. Se pare că medicul cunoaște destul de bine limba engleză, dar noi nu știam asta. Traducătorii dumneavoastră au tradus correct toată informația din documentele originale. Vă mulțumesc!
Marina
Ați avut dreptate. În acel context, cuvântul despre care v-am spus are o altă semnificație. Bine că m-ați convins să las așa cum era. Cu siguranță voi mai veni la dumneavoastră ))))
Lana
Traducere de nota 5!
Stas
Suntem bucuroși să colaborăm cu compania «Politradprof»! Toate comenzile noastre sunt executate rapid, traducerea este de calitate înaltă. Sunt deosebit de mulțumită de traducerea exactă a terminologiei tehnice, care este esențială în activitatea noastră. Sperăm la o colaborare îndelungată și fructuoasă!
Tatiana
Sunt foarte recunoscător pentru eficiență, atitudine prietenoasă și abordare responsabilă! Aveam nevoie urgentă de traducere, iar voi m-ați salvat! Vă mulțumesc foarte mult!
Cornel