AFFORDABLE PRICE

  • Our prices are below the average of the market
  • We offer 10-15% discount depending on the number of documents or pages;
  • For notary legalization we charge only the notary fees, no other charges
  • Permanent clients receive substantial discounts

Biroudetraduceri.com este situat în centrul Chișinăului, pe str. Tighina, 49/4, parter.

Biroul este deschis în zilele lucrătoare de la 09:00 până la 17:00. În restul timpului acceptăm comenzi prin e-mail: info@biroudetraduceri.com, Viber, WhatsApp, Telegram +373 79546407

Servicii

Biroudetraduceri.com oferă servicii de traducere pentru sectorul public şi mediul de afaceri. Serviciile includ traducerea din 15 limbi străine şi viceversa a actelor tipizate şi a textelor specializate. Concomitent, propunem şi o serie de servicii conexe.
Traducerea materialelor va fi efectuată de traducători cu experienţă în domeniul respectiv, în funcţie de mărimea şi complexitatea documentului-sursă, şi va fi verificată în mod obligatoriu de un redactor, fapt ce contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciilor acordate.

Majoritatea traducătorilor Biroudetraduceri.com au o experienţă îndelungată de muncă şi sunt autorizaţi de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova.

Cât costă o traducere?

Prețul traducerilor depinde de tipul documentului: tipizate sau specializate, de limba sursă și limba țintă, de volumul și specificul terminologiei textului sursă, de urgență etc. Apelând operatorul Biroului la numerele de telefon +373 79546407, +373 22546407, veți afla rapid cât va costa traducerea și în cât timp va fi gata.

    SERVICII DE TRADUCERE

    Agentie de traduceri.

    Sediul Biroudetraduceri.com este situat în centrul Chișinăului, str. Tighina, 49/4. Biroul este deschis în zilele lucrătoare de la 09:00 la 17:00. În restul timpului acceptăm comenzi prin e-mail, rețele sociale sau mesagerie instant.