Progresul nu stă pe loc și în fiecare zi ne furnizează „surprize” sub formă de noi dispozitive, gadget-uri, instrumente, echipamente și alte lucruri, atât pentru sfera industrială, cât și pentru cea casnică.

Și uneori, oricât de inteligenți și perspicace am fi, nu putem înțelege instrucțiunile sau manualul de utilizre într-o altă limbă. Companiile însă – dacă vor să vândă produse noi pe piață – sunt obligate să le însoțească de instrucțiuni în limba acelor țări în care sunt vândute. Prin urmare, traducerea textelor și a documentației tehnice este absolut indispensabilă.

Instrucțiunile de utilizare, manualele de utilizare, cerințele de conformitate, fișele tehnice ale substanțelor și produselor, precum și multe altele vor fi traduse cu plăcere de către angajații Biroudetraduceri.com, care fac o muncă excelentă, chiar și într-o ramură de traduceri atât de complexă și complicată cum este traducerea textelor tehnice. Angajații biroului nostru sunt profesioniști în domeniul lor și posedă la perfecție terminologia tehnică.

Dacă aveți nevoie de o traducere de înaltă calitate și ușor de înțeles a textelor tehnice, cum ar fi instrucțiuni, manuale, specificații tehnice etc., contactați-ne la 79546407 pentru a primi o estimare rapidă de preț și a termenilor de executare. Ne aflăm în Chișinau, sectorul Centru, str. Tighina, 49/4, unde suntem gata să recepâionăm fizic documentele de luni pînă vineri între orele 9:00 și 17:00.

Efectuăm traducerea documentației tehnice din/în următoarele limbi: română, rusă, engleză, franceză, italiană, ucraineană, germană, turcă, poloneză, spaniolă, greacă, cehă, portugheză, maghiară, arabă.

Fiți fără grijă: traducerea textelor tehnice, dacă a fost efectuată de biroul nostru va fi perfect conformă originalului și va fi ușor de înțeles, chiar și pentru cel mai neatent sau distrat cititor, care se uită prin instrucțiune „pe diagonală”.