Traducerea documentelor tipizate este o parte integrantă și de rutină a meseriei de traducător.

Acest tip de traducere ar putea părea, la prima vedere, destul de simplu, dar nu este chiar așa. Traducerea documentelor tipizate necesită concentrare, atenție la nume și prenume, la date și denumiri de localități, astfel încât în toate documentele depuse de client pentru traducere informațiile să coincidă și să nu existe nicio discrepanță (din cauza căreia documentele ar putea, pur și simplu, să nu fie acceptate la ambasadă, consulat, oficiile de stare civilă sau instituțiile de învățământ etc.).

Angajații Biroudetraduceri.com vă vor consilia cu plăcere referitor la documentele tipizate care trebuie traduse într-un caz sau altul, vă vor spune dacă aveți nevoie de legalizarea lor la notar, de apostilarea originalelor sau a traducerilor și de supralegalizarea acestora.

Aveți, cu siguranță, nevoie de traducerea documentelor tipizate dacă:

  1. Intenționați să vă stabiliți domiciliul, să vă angajați sau doar să vă vizitați prietenii în altă țară;
  2. Depuneți actele pentru reîntregirea familiei, obținerea vizei sau a cetățeniei unui alt stat;
  3. Aplicați la studii în altă țară;
  4. Dețineți acte de stare civilă, muncă, educație etc. dintr-un alt stat și doriți să le înregistrați la autoritățile competente din Moldova
  5. Alte circumstanțe – solicitați azil (politic), trimiteți copilul într-o călătorie în străinătate împreună cu un însoțitor etc.

Angajații Biroudetraduceri.com vor traduce documentele dumneavoastră la timp, cu toată diligența și acuratețea, fără a omite cel mai mic detaliu și, dacă este necesar, le vor legaliza la notar și le vor apostila la Ministerul Justiției, economisind timpul și eforturile dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de o traducere a documentelor tipizate, vă puteți baza întotdeauna pe angajații biroului nostru de traduceri și puteți fi siguri, că veți primi traduceri la nivelul aşteptărilor, fără erori și care corespund tuturor cerințelor înaintate de o anumită ambasadă, consulat, instituție de învățământ, oficiu de stare civilă etc.

Ne puteți contacta la +37379546407 inclusiv  Viber, WhatsApp, Telegram sau la adresa mun. Chișinău, str. Tighin 49/4.

De asemenea, puteți completa formularul de mai jos, indicând documentele pe care vreți să le traduceți și termenul de livrare a traducerii, iar noi vă vom contacta cât de curând posibil pentru a clarifica toate detaliile!

Personalul Biroudetraduceri.com vă va ajuta să vă duceți la bun sfârșit toate planurile, să obțineți locul de muncă dorit, să vă realizați visele sau să vă reuniți și să fiți mereu alături de familie și prieteni!

Traducem documente tipizate din/în următoarele limbi: