În această epocă a globalizării, pentru companiile care doresc să-și mărească profiturile, să-și extindă gama de produse sau să atragă mai mulți clienți, de obicei, piața propriei țări nu este suficientă. În fiecare zi, în fiecare oră, antreprenorii încearcă să atingă noi culmi, să­-și realizeze visele sau, cel puțin, să intre pe piața statelor vecine, a regiunii, a continentului. Ei sunt într-o căutare permanentă de clienți, mărfuri, furnizori, producători, transportatori și, desigur, traducători, adică persoane care să îi ajute cu traducerea de contracte, facturi, invoice-uri, corespondență comercială, documentație de produs și așa mai departe.

Biroul de traduceri se ocupă, deja de o peste 15 ani, de traducerea cu succes a textelor comerciale și de afaceri – de la corespondența obișnuită dintre părțile unui contract până la contractele în sine, anexele la acestea, documentele de însoțire pentru produse, declarațiile vamale și multe altele.

Angajații biroului vor traduce cu plăcere, eficient și la timp documentația dumneavoastră comercială sau de afaceri în multe limbi ale lumii, ajutând la stabilirea contactelor cu partenerii din alte țări și la prosperarea afacerii dumneavoastră.

Desigur, cineva poate spune că în epoca globalizării, când mulți oameni vorbesc, de exemplu, limba engleză, nu este nevoie în mod special de traduceri ale textelor comerciale – partenerii se pot înțelege și singuri.

Totuși trebuie să atragem atenția asupra faptului, că documentele comerciale, în special contractele de afaceri, au nevoie de o traducere de calitate înaltă. La urma urmei, în cazul litigiilor, orice virgulă poate avea o importanță crucială.

În astfel de situații vă puteți baza cu încredere pe angajații Biroudetraduceri.com. Ei vor traduce documentele dvs. comerciale și de afaceri în oricare dintre următoarele limbi:

Fiți siguri că traducerea oricăror documente comerciale va fi efectuată și livrată la timp și corect, păstrând stilul textului original și toate gândurile și ideile pe care ați dorit să le transmiteți partenerilor dumneavoastră de afaceri.

Cu Biroudetraduceri.com compania dumneavoastră va „vorbi” în documente comerciale în orice limbă!