Tehnologiile informaționale au devenit, de multă vreme, o parte atât de familiară și comună a vieții noastre, încât nu doar că nu putem trăi fără ele, dar și, uneori, nici nu le observăm, la fel cum nu observăm de câți oameni și de câte eforturi este nevoie pentru a operaționaliza un anumit gadget sau o anumită aplicație. Dar, de multe ori, acesta este meritul nu doar al programatorilor sau al IT-iștilor, ci şi al celor care se ocupă de traduceri, de exemplu, angajaţii Biroudetraduceri.com.

Traducerea de site-uri, software, aplicații și multe alte texte de specialitate din domeniul tehnologiei informației este parte integrantă a muncii angajaților Biroudetraduceri.com.

Vreți ca programul sau gadget-ul dumneavoastră să „vorbească” într-o altă limbă – frumos, clar, pe înțelesul tuturor, astfel încât utilizatorii să nu se poată dezlipi de produsele dumneavoastră IT? Atunci vă așteptăm la Biroudetraduceri.com! Vom traduce cu drag orice texte din domeniul tehnologiei informației din/în următoarele limbi:

Angajații Biroudetraduceri.com nu doar că folosesc tehnologiile informaționale în activitatea lor zilnică, ci și, prin traducerea textelor informatice, ajută – în felul lor – la dezvoltarea și avansarea acestui domeniu!